Szolgáltatás

Szervizünkben professzionális szervizmunkával és minőségi alkatrészekkel szolgáljuk ki Önt.

Kilenc állásos műhelyünkben tapasztalt szerelők dolgoznak a garancia időn belül, és azon túl történő mechanikai és elektronikai hibák javításán.

renault-services-rayure.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg

A munkafolyamatokat a Renault gyári előírásainak megfelelően, a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával végezzük. Rendelkezünk diagnosztikai műszerekkel, elektronikus futómű állító berendezéssel,  fékpaddal, lengéscsillapító mérővel, gumiszerelő és centírozó berendezésekkel.

Kollégáink folyamatos továbbképzése biztosítja, hogy autója a megfelelő kezekben van. Ha szeretné csúcsformában tartani Renault gépkocsiját, és elkerülni a költséges javításokat, akkor hozza el hozzánk a meghatározott futásteljesítmény vagy időintervallum – amelyik hamarabb bekövetkezik – lejártakor.

A rendszeres karbantartással megelőzheti, hogy az apróbb rendellenességekből komolyabb, költségesebb meghibásodások keletkezzenek. A szervizünkben elvégzett javításokra (mind a munkára, mind a beszerelt eredeti Renault alkatrészekre) 12 hónap jótállást vállalunk (kivéve a forgó-kopó alkatrészek). Az alkalmazott javítási normaidők a Renault által szabályozottak.

Folyamatos szerviz akciókról, valamint tartozék akciókról is tájékozódhat oldalunkon. 

Renault és Dacia személygépkocsikon túl más márkájú gépjárművek általános szervizelését is vállaljuk.

További szolgáltatásaink:

  • Futómű beállítás
  • Műszaki vizsgáztatás
  • Műanyag elemek javítása
  • Szélvédő javítás, szélvédő csere, gravírozás
  • Klímarendszerek tisztítása, javítása, feltöltése

 

Karosszéria javitás

Sérült autóját munkatársunkkal egyeztetve az Önnek megfelelő időpontban javítjuk, illetve biztosítós ügymenet esetén karosszériás vevőszolgálati munkatársunk szívesen áll az Ön rendelkezésére.

Renault Szolgáltatásaink Szolgáltatások
Márkáink
Renault Helios Dacia Helios