Renault Assistance

Renault az ügyfelei számára a Renault Assistance segélynyújtó szolgáltatást biztosítja napi 24 órán át, a hét minden napján. Ezáltal biztosítja, hogy a gépjármű mozgásképtelenségéhez vezető meghibásodás esetén sem marad az ügyfél azonnali segítségnyújtás nélkül. A segélykérésre Magyarországról és külföldről egyaránt  hívható telefonszám: (+ 36) 1 700 2010

A Renault Assistance az új gépjárműre vonatkozó kétéves garancia részét képezi. Ezen időszak elteltével a segélyszolgálat továbbra is ingyenesen igénybe vehető a Renault Garancia+ meghosszabbított szerződéses szavatosság keretében.

A jármű meghibásodása esetén az ügyfél kapcsolatba lép a telefonkezelővel, aki megszervezi számára vagy a hiba helyszíni megszüntetését, vagy a gépjármű elvontatását a legközelebbi Renault márkaszervizbe, esetleg további szolgáltatást ajánl a hiba jellegének megfelelően (szállás vagy az utazás folytatásának / a lakóhelyre való visszajutásának biztosítása, esetleg csereautó nyújtása, stb.). Minden részletes információ megtalálható az új gépkocsihoz kapott garanciakönyvben. Az Asssistance szolgáltatás Magyarország területén kívül is biztosított az ügyfelek számára (az országok listája is megtalálható a garanciakönyvben). 

Márkáink