Dizájn

Törjön ki stílusosan a szürke hétköznapokból!

renault-kadjar-overview-001.jpg.ximg.l_8_m.smart.jpg

Erőteljes benyomás

A teljes mértékben újragondolt KADJAR kívülről karakteres megjelenésű, belülről pedig kiváló minőséget és optimális kényelmet nyújt.

Első és hátsó LED-fényszórók, cápauszony antenna, kidolgozott hűtőrács, masszív lökhárítók, 19"-os könnyűfém felnik – erre az autóra mindenki azonnal felfigyel.   

Az utastér finom részletei és minőségi anyagai kidolgozott megjelenést kölcsönöznek a számára. Az ergonomikus Új KADJAR egy új középső konzollal van felszerelve, amelyben egy 7"-os érintőképernyőt lehet elhelyezni, fekvő tájolásban.

 


A kormánynál

... miért is ne fedezné fel a járatlan utakat...

Tegye kalandossá a hétköznapokat!

Nagy teljesítményű motorok, összkerékmeghajtás, csábító kivitel.. az Új KADJAR tökéletes összhangban tartja a teljesítményt, a hatékonyságot és a mindennapi vezetési élményt.

A megemelt hasmagasságnak és az elérhető hajtásképleteknek – 4x4 és 4x2 – köszönhetően az Új KADJAR új távlatokba vezeti önt.

Az ECO mód segítségével bármilyen útviszony mellett szabadon élvezheti a különböző erőforrások teljesítményét, a fogyasztás mindig optimális marad.

 

ISMERJE MEG A MOTOROKAT!

renault-kadjar-overview-006.jpg.ximg.l_8_m.smart.jpg

Az utastér kényelme

... nem elfeledkezve a kényelemről...

renault-kadjar-overview-007.jpg.ximg.l_8_m.smart.jpg

Élvezze az utazást

Megemelt ülőhelyek, állítható ülőlaphosszúságú ülések, USB-portok, első és hátsó klíma, dönthető hátsó ülések, okos tárolók...

Az Új KADJAR belső elemei a kényelem jegyében illeszkednek életébe.   

A terepjáró a legújabb technológiai megoldásokkal van felszerelve, ideértve a Bose® hangrendszert, az Easy Park Assist parkolássegítő rendszert, és az R-LINK 2 rendszert is. Továbbá ott van még a Renault CONNECT, amely eggyé varázsolja az autót és az okostelefont… így életét még jobban megkönnyíti.  

 

FEDEZZE FEL A FELSZERELTSÉGI SZINTEKET!


Biztonság és megbízhatóság

... és vezetés teljes nyugalomban.

Vezessen nyugodtan

Az Új KADJAR a legújabb biztonsági funkciókkal van ellátva, többek között ide tartozik az aktív vészfékező rendszer, amely figyelmezteti az esetleges ütközés veszélyére.

A passzív biztonság terén ez a szabadidő autó maximális biztonságot biztosít mind az utasok, mind a járókelők számára.

A radaroktól és a kameráktól érkező adatok alapján az Új KADJAR minden pillanatban segíti önt, legyen szó akár hosszadalmas vezetésről az autópályán, akár nehezített parkolásról egy szűk térben.

 

FEDEZZE FEL A BIZTONSÁGI FUNKCIÓKAT!

renault-kadjar-overview-012.jpg.ximg.l_8_m.smart.jpg

Szeretné esetleg jobban megismerni a kiválasztott modellünket?

Jelentkezés tesztvezetésre Brosúra Árlista Tervező

Márkáink
Renault Dacia