Renault Megane

mk4_1316x740.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Már 4 799 000 Ft-tól

Technológia a siker útján

  • Hagyja, hogy a Renault MEGANE elcsábítsa dinamikus vonalvezetésével! Az első és hátsó LED fényjegyek minden tekintetet magukra vonzanak.
  • Élvezze a színes head-up display-t, a 8,7’’-os multimédia rendszert, az R-LINK 2®-t, a 7’’-os digitális műszeregységet és a MULTI-SENSE® rendszert.
  • A Renault MEGANE teljes motorválasztéka a legújabb technológiai újításaink és motortervezőink elismert szaktudásának eredményét kínálja.

Renault Megane most 0%THM-mel, készletről is

Fedezze fel a Renault egyik sikermodelljét a Tavaszindító hétvégén, március 23-25-ig. Tesztvezetési lehetőséggel, 0% THM-mel, flottakedvezménnyel várjuk (most magánszemélyeknek is). 

megane-grandcoupe.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Érdeklődjön kedvezményes modelünkről!

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
Pole je povinné

__legal_notice__
Pole je povinné
Jogi nyilatkozat
A jelen kérdőív kitöltésével hozzájárulok, hogy az Ugrics és Szabó Kft.  valamint partnerhálózata (továbbiakban Ugrics és Szabó Kft.) az itt feltüntetett adataimat az adatbázisában rögzítse, és azokat ellenszolgáltatás nélkül termékek-, és szolgáltatások ajánlása, ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja. Hozzájárulok továbbá, hogy a Ugrics és Szabó  Kft. az adatokat harmadik személy segítségével is feldolgoztassa, és jogosult azokat harmadik személyek felé továbbítani. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható, az alábbi címen http://www.renaultfehervar.hu/ vagy személyazonosság igazolása mellett az [javascript protected email] emailcímen.
Renault Akciók Renault Megane
Árusított autómárkák
Renault Helios Dacia Helios