Renault Clio

renault-cliomy2017lead-web-059.jpg

Már 2 799 000 Ft-tól

Végtelen vonzerő

  • Az ország kedvenc kisautója 2017-ben!
  • A Renault CLIO – szerelem első látásra. Kifejező és kifinomult kialakítása nagyban személyre szabható, ezzel is fokozva elegáns megjelenését. Helyezze magát kényelembe a divatos utastérben, és induljon el az élvezet útján.
  • A Renault CLIO egy intelligens gépkocsi, számos technológiával az ön szolgálatában. Az autó újgenerációs vezetéstámogató rendszerek segítségével feledteti önnel a város okozta stresszt.

Renault Clio többféle változatban, azonnal, készletről!

A Renault legkedveltebb modelljét nemcsak a Tavaszindító hétvégén vásárolhatja meg kedvező feltételekkel, aktuális készletünk darabjaira most extra kedvezményt adunk. Keresse a Clio-t márkakereskedésünkben, az akciós árakról tájékozódjon honlapunkon.

renault-clio-17_1600x0w.jpg

Érdeklődjön kedvezményes modelünkről!

Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Pole je povinné
Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy megad pár további információt.
Pole je povinné

__legal_notice__
Pole je povinné
Jogi nyilatkozat
A jelen kérdőív kitöltésével hozzájárulok, hogy az Ugrics és Szabó Kft.  valamint partnerhálózata (továbbiakban Ugrics és Szabó Kft.) az itt feltüntetett adataimat az adatbázisában rögzítse, és azokat ellenszolgáltatás nélkül termékek-, és szolgáltatások ajánlása, ügyfél-elégedettségi felmérések, valamint piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jogszabályoknak megfelelően felhasználja. Hozzájárulok továbbá, hogy a Ugrics és Szabó  Kft. az adatokat harmadik személy segítségével is feldolgoztassa, és jogosult azokat harmadik személyek felé továbbítani. Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatokról bármikor tájékoztatást kérhetek, és kérhetem azok helyesbítését vagy törlését. Jelen nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül visszavonható, az alábbi címen http://www.renaultfehervar.hu/ vagy személyazonosság igazolása mellett az [javascript protected email] emailcímen.
Renault Akciók Renault Clio
Árusított autómárkák
Renault Helios Dacia Helios