UGRICS ÉS SZABÓ
Főoldal  >  Szerviz  >  Szolgáltatások
Nyomtatás

Szolgáltatás

Szervizünkben professzionális szervizmunkával és minőségi alkatrészekkel szolgáljuk ki Önt.

Kilenc állásos műhelyünkben tapasztalt szerelők dolgoznak a garancia időn belül, és azon túl történő mechanikai és elektronikai hibák javításán.

A munkafolyamatokat a Renault gyári előírásainak megfelelően, a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával végezzük. Rendelkezünk diagnosztikai műszerekkel, elektronikus futómű állító berendezéssel,  fékpaddal, lengéscsillapító mérővel, gumiszerelő és centírozó berendezésekkel.

Kollégáink folyamatos továbbképzése biztosítja, hogy autója a megfelelő kezekben van. Ha szeretné csúcsformában tartani Renault gépkocsiját, és elkerülni a költséges javításokat, akkor hozza el hozzánk a meghatározott futásteljesítmény vagy időintervallum – amelyik hamarabb bekövetkezik – lejártakor.

A rendszeres karbantartással megelőzheti, hogy az apróbb rendellenességekből komolyabb, költségesebb meghibásodások keletkezzenek. A szervizünkben elvégzett javításokra (mind a munkára, mind a beszerelt eredeti Renault alkatrészekre) 12 hónap jótállást vállalunk (kivéve a forgó-kopó alkatrészek). Az alkalmazott javítási normaidők a Renault által szabályozottak.

Folyamatos szerviz akciókról, valamint tartozék akciókról is tájékozódhat oldalunkon. 

Renault és Dacia személygépkocsikon túl más márkájú gépjárművek általános szervizelését is vállaljuk.

További szolgáltatásaink:

·                 Futómű beállítás

·                 Műszaki vizsgáztatás

·                 Műanyag elemek javítása

·                 Szélvédő javítás, szélvédő csere, gravírozás

·                 Klímarendszerek tisztítása, javítása, feltöltése

 

KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS

Sérült autóját munkatársunkkal egyeztetve az Önnek megfelelő időpontban javítjuk, illetve biztosítós ügymenet esetén karosszériás vevőszolgálati munkatársunk szívesen áll az Ön rendelkezésére.

menu_forfait.jpg

Elérhetőségek

Ugrics és Szabó Kft.

8000 Székesfehérvár
Szent Flórián krt. 9.

+36 22 510-060