UGRICS ÉS SZABÓ
Főoldal  >  Renault választék  >  Újautó választék  >  Személyautók  >  Twingo  >  TWINGO
Nyomtatás

TWINGO

Vissza az új modell választékra

JÁTSZÓTERE, A VÁROS

Semmi sem állíthatja meg. Apró termetével bárhová befér. A város a vérében van, egy zsebkendőnyi terület is elég, hogy megforduljon, hiszen a fordulóköre csak 8,65 m. Bárhová beparkol, ahová csak akarod. Rövid motorháztető, magas üléspozíció, mindent láthatsz. És mindent érezhetsz, hála a parkolást segítő rendszernek. Az oldalvédő elemek mögött ülve érezni fogod, merre visz az utad.

Egyik saroktól a másikig, elfelejtve a forgalmat… A nyomatékos SCe 70 vagy ENERGY TCe 90 motorokkal a városi közlekedés csupán játéknak tűnik.

TERET AD

Nem mindenki tud elszállítani egy lapra szerelt szekrényt… 2,3 méter hosszú csomagterével (lehajtott első utasüléssel) és a teljesen sima padlóval szinte bármit elnyel. Bevásárol 1,2,3 vagy akár 4 személynek! Egyszerű, hiszen csomagtere akár 980 literes is lehet (lehajtott hátsó ülésekkel). A mindennapi dolgaidat pedig az utastéri rekeszekben rejtheted el, melyekben összesen 52 liter áll rendelkezésedre!

Hátul is kényelmesen elfér a lábad, és persze a fejednek is van elég tér. Utastere tágas és világos, kényelmes üléseiben és a belső tér színes hangulatában pompásan érezheted magad. Így már csak egy dologra fogsz vágyni: hogy elindulhass!

KÖNNYEBB ÉLET

Mindig praktikus

Azt mondják, csak 3 ajtaja van… pedig valójában öt! Így sokkal egyszerűbb beülni a hátsó ülésekre vagy becsatolni a gyerekülést. Praktikus: a csomagjaid, a babakocsi, a nehéz cuccok nem fognak ki a sík csomagtérpadlón, az akár 2,3 méteres rakodóhosszon és a nagyfokú alakíthatóságon.

Tedd még kezesebbé az új Twingot okostelefonoddal. Az R&GO alkalmazással és az audiorendszer okostelefon-támogatásával az egész világodat bevarázsolhatod a Twingo utasterébe. Hozzáférhetsz a multimédia-eszközökhöz (rádió, web-rádió, médialejátszó) és a navigációhoz. Telefonálj vagy akár kapcsolódj a fedélzeti számítógéphez, és jelenítsd meg az adatokat a telefonod képernyőjén (eco-driving, fordulatszámmérő, stb.).