UGRICS ÉS SZABÓ
Főoldal  >  Renault választék  >  Újautó választék  >  Kishaszonjárművek  >  Kangoo  >  KANGOO Express
Nyomtatás

KANGOO Express

Vissza az új modell választékra

DIZÁJN

Az Új Renault Kangoo Express ismét képes volt megújulni. Az autó orr-része megkapta a márka új vizuális identitásának szembeötlő jegyeit. Változott a hűtőmaszk, a lökhárító és a lámpatestek is új formát öltöttek. A belső térben megújult kormány és műszerfal várja önt!

Az elektromos verzió orra még különlegesebb, hiszen más logotípia található rajta a krómkeretek kékes, a fényszórók pedig feketés árnyalatot kaptak.

TESTRE SZABVA

A Kangoo Express modellválasztéka tartalmazza a standard és a Maxi verziókat.
Az opciós harmadik ülés az első sorban a Kangoo Expresst igazán exkluzív munkaeszközzé teszi.

A Kangoo Express minden várakozást felülmúl majd. Új, hatékony és alacsony fogyasztású motorok, Eco-mód a hatékony vezetésért, USB és Bluetooth® kompatibilis rádió.

Ezekkel és a széles válaszfal-kínálattal (üvegezett, teli, rácsos, vagy kihajtható) a Kangoo Express verhetetlen kisáruszállító!

TECHNO-ECO

Az Új Renault Kangoo Express motorválasztéka is megújult, és hatékony erőforrásokat tartalmaz - ez az egyik oka annak, hogy a kategóriájában vezető modell lett.

A motorok hatékonysága elsődleges szempont volt. A dCi 75 és dCi 90 erőforrások kényelmes, takarékos és hatékony vezetési élményt kínálnak - mindezt alacsony fogyasztás mellett.

Az újgenerációs dízelmotorok esetén 2 év /
40 000 km-re felemelt szervizintervallum is a költséghatékonyságot növeli.

Az Eco-mód kapcsolóval felszerelt Új Kangoo Express műszerfalán megtalálható a váltásjelző, ez a kis indikátorlámpa jelzi ha a fordulatszámhoz képest megválasztott sebességfokozat nem optimális a fogyasztás szempontjából.

Erős fékezésnél, vagy hirtelen gyorsításnál a rendszer lekapcsol, hogy az autó minden tartaléka bevethető legyen.